LiveJasmin Kosten & Populaire Vragen

Livejasmin ontkenning

LiveJasmin Nederlands heeft een FAQ-deel waar enkele populaire vragen uit de buitenwereld beantwoord worden.

Kosten

De prijs voor deze privé-shows varieert afhankelijk van het meisje. De show wordt betaald met kredieten per minuut en er is een kost die je onmiddellijk moet betalen voor de show begint. Als je blij bent met de show, kan je het meisje verrassen met een cadeau.

Terwijl lidmaatschap gratis is, kan je een paar kredieten krijgen als bonus omdat je je geregistreerd hebt, wat je betaalt, zijn de kredieten zelf die ongeveer €1,2 per krediet kosten. Kredieten moeten in batches gekocht worden en het is goed om te weten dat de beste prijs niet voor de grootste batch is.

Dit is de huidige tabel van LiveJasmin prijzen:

Kredieten
Bonus Kredieten
Kost
Kost voor 1 Krediet
17.99
0
€ 21.99
€ 1.222
27.99
1.99
€ 31.99
€ 1.067
67.99
5.99
€ 73.99
€ 1.000
97.99
7.99
€ 104.99
€ 0.900
157.99
9.99
€ 166.99
€ 0.994

Diegenen die beter kunnen rekenen dan ik zullen zeker zien dat de 97,99 pakket optie de meeste kredieten per dollar geeft als je de bonus erbij telt. Deze optie verlaagt de prijs van één krediet naar € 0,9.

Kredietpakketten

Is LiveJasmin veilig om te gebruiken?

Ja. Aangezien de website al zo lang in ontwikkeling is als er breedbandinternet bestaat, alle beginnersproblemen zijn gemaakt en alle veiligheidsprotocols zijn ingeschakeld. Eigenlijk is LiveJasmin waarschijnlijk zelfs veiliger om te gebruiken dan de meeste sociale mediasites. Ze moeten PCI-standaarden volgen en krijgen elk jaar van VISA en MasterCard een audit.

Is LiveJasmin echt of is LiveJasmin bedrog?

Terwijl voor de gebruikers deze vraag snel opgelost is, worden mensen die nog geen lid zijn verward door de LiveJasmin onlinecampagne. Vooral omdat dit type “chat pop-up” recent meer en meer gebruikt wordt door websites met een slechte reputatie, wat een slechte reactie heeft veroorzaakt bij de mensen die zich willen registreren.

Maar nee, LiveJasmin is een echte website met echte camgirls van over de hele wereld. Livejasmin gebruiken is perfect legaal als je ouder bent dan 18 / 21 jaar – de exacte leeftijd hangt af van de reglementering in jouw land.

Hoeveel kost LiveJasmin?

Lid worden is gratis, het enige dat geld kost zijn de privé-shows en cadeaus, die €1 tot €10 kunnen kosten maar meestal in de €2-4 rang blijven.

Wat zal er op mijn kredietkaartafschrijving verschijnen?

Privacy en discretie zijn erg belangrijk, dus alle kosten zullen discreet op je kredietafschrijving komen als DDitservices.com, Epoch.com, CCbill.com, Webbilling, WTS 800-717-7476 afhankelijk van de betalingsprovider die je gebruikt.

Wat is het voordeel van een voorafbetaalde kaart te gebruiken?

Je hoeft je kredietkaartinformatie niet te delen, ook discretie speelt hier een rol. Als je getrouwd bent en je niet wilt dat je vrouw iets op je afschrijving ziet dat ze niet begrijpt en over kan vragen, is dat een perfecte optie.

Basis lidmaatschap vs Premium lidmaatschap – Wat is het verschil?

Basis leden zijn diegenen die registreren maar nog geen kredieten gekocht hebben. Premium leden zijn diegenen die al minstens 1 kredietpak gekocht hebben. Een paar diensten zijn enkel beschikbaar voor premium leden, bijvoorbeeld emoticons in chat gebruiken of het automatische chat vertalingssysteem, verrassingen sturen, snapshots nemen en privé-shows hebben.

Hoe kan ik zeker zijn dat ik weet hoeveel een specifiek model vraagt voor een privé-show?

Als je een filter gebruikt, zal je enkel modellen in die prijscategorie zien, maar je kan altijd de exacte prijs zijn eens je op de “privéshow” knop klikt, voor je een privé livestream start.

Kan ik een terugbetaling krijgen?

Ja. In omstandigheden waar je problemen hebt met je facturen, of technische problemen kan je de klantendienst contacteren en ze zullen je een terugbetaling geven.

Weet dat als je een cadeaukaart gebruikt, het onmogelijk zal zijn om je een volledige terugbetaling te krijgen, aangezien er geld verloren gaat door de kosten.

LiveJasmin Betalingsmethodes

Als je al je kredieten opgebruikt, kan je altijd meer kopen, en de laatste jaren is het aantal betalingsmethodes goed aangedikt, en nu kan je buiten PayPal, overschrijving en bancontact ook betalen met BitCoin betalen, als je niet diegene bent om te “hodlen”.

Hier is de lijst van de beschikbare betaalmethodes:

 • Krediet- / Debetkaart
  • Diner
  • Discover
  • JCB
  • Mastercard
  • VISA
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Altcoin
 • Bancontact
 • Vooruitbetaalde of cadeaukaarten
 • Online via DirectTebanking.com
 • Telefoonaankoop
 • SMS
 • Online Check
 • UKash
 • Click2pay

LiveJasmin Registratieproces

Je registreren om lid te worden is erg gemakkelijk, met de gele “Wordt nu gratis lid” knop aan de rechterkant van het scherm en erg duidelijke richting waar je je e-mailadres in moet voeren en je gebruikersnaam en paswoord moet kiezen. Als je niet onmiddellijk kredieten koopt, kan je de 9,99 bonus startkredieten gebruiken om de dienst te testen en te kijken hoe alles eruitziet.

Registratieproces

Tip

Weet dat de website altijd de optie geeft om kredieten in bijna elke munteenheid te kopen, maar dat de wisselkoers altijd naar USD wordt omgerekend en niet zo veel geüpdatet wordt als zou moeten. Als je een grote discrepantie ziet als je kredieten aankoopt met een andere munteenheid, zou het beter zijn om een ledenaccount aan te maken met een VPN uit de VS en eerst USD aan te kopen en dan dat te gebruiken om kredieten te kopen.

Model Betalingstarieven

Met kredieten op je account, kan je kiezen hoeveel je een meisje wilt betalen, en de prijzen voor de modellen variëren erg, wat vooral afhankelijk is van de populariteit. Gelukkig is er een prijsfilter aan de linkerkant die je de optie geeft om enkel meisjes in de prijscategorie van jouw keuze te zien. Basisprijzen gaan van 1 tot 10 kredieten en je kan meer spenderen als je de meisjes cadeaus of donaties wilt geven.

Hier zijn de prijsniveaus per minuut van Livejasmin:

 • 0.98 kredieten / minuut
 • 1.99 - 2.99 kredieten / minuut
 • 2.99 - 3.99 kredieten / minuut
 • 3.99 - 4.99 kredieten / minuut
 • 4.99 - 9.99 kredieten / minuut
 • Gemiddelde privé-show prijs: 1.99 kredieten / minuut
Prijs

Ondersteuning

Als er problemen zijn, kan je 24/7 de klantendienst bereiken, ofwel door een beetje naar beneden te scrollen en  onlinesupport te selecteren of door te bellen naar 0-800-022-7387 als er problemen zijn met de betalen. LiveJasmin klantendienst is erg snel en professioneel en het is vrij verontrustend dat een camsite een zo veel beter klantendienst heeft dan de meeste bedrijven die een veel beperktere dienst aanbieden.

Ondersteuning