LiveJasmin Belangrijkste Kenmerken

Livejasmin ontkenning

Er zijn een paar belangrijke eigenschappen die dit website anders maken dan anderen, en terwijl delen van het interface design een update kunnen gebruiken, omdat deze eigenschappen de website erg vlot en ontvankelijk maken, waardoor het gemakkelijk is om te vinden wat je zoekt.

1. Zoekeigenschappen

Buiten de klassieke manier om jouw zoekopdracht op te lijsten, kan je ook een geavanceerde zoekopdracht ingeven, die je enkel resultaten van categorieën die jij geselecteerd hebt zal tonen en je kunt toevoegen aan de niche van jouw voorkeur.

Geavanceerd zoeken

Resultaten kunnen ook opgelijst worden volgens aanbevelingen, populariteit en alfabetisch of door de nieuwelingen op de website te selecteren.

De Aangeraden kijk gebruikt een gesofisticeerd algoritme dat leert welke soort meisjes je leuk vindt gebaseerd op de fysieke karaktertrekken van de modellen waarop je klikt en de lijst voortdurend in real time verandert. Dus als je blijft klikken op blonde meisjes met grote borsten, zal de lijst na een tijdje enkel dit soort modellen tonen.

Ten slotte kan je een andere lijst optie kiezen genaamd Jasmin’s Best wat enkel de beste beschikbare camgirls geselecteerd door het LiveJasmin Nederlands personeel. Hoe cool is dat? 🙂

2. Site eigenschappen

Cam2Cam & Tweerichtingsaudio chat

LiveJasmin website heeft verschillende ingebouwde eigenschappen die echt helpen met de algemene ervaring. Eerst en vooral zijn er de communicatie opties eens je in een privé chat belandt, wat betekent dat je je microfoon en webcam kan gebruiken om er een echt persoonlijke ervaring van te maken. Dit gaat zo ver dat als je een favoriet meisje hebt dat je regelmatig bekijkt, het meer als een lange afstandsrelatie aanvoelt dan een webcam show.

Vibratoy

Één van mijn favoriete nieuwe privé-showeigenschappen is de VibraToy, waar meisjes een draadloze vibrator gebruiken die gevoelig is voor de op en neer en van boven naar beneden bewegingen van je muis tijdens een privé-show. Het zoemt en roteert elke keer jij dat wilt, met grotere en langere vibraties afhankelijk van het niveau dat jij instelt. Dit draagt bij aan de verbinding tussen jou en het model en is extreem aangenaam om te bekijken. Vaak kost het +1 krediet per minuut om dit eigenschap te gebruiken.

VIbratoy 1
Vibratoy 2

VipShow

Soms wil ik wat minder geld uitgeven maar een goede show van een ervaren meisje bekijken dat normaal meer geld vraagt. Daarom neem ik deel aan vip-shows. Hier zet het meisje een kredietdoel, beschrijft ze wat ze zal doen voor haar publiek tijdens de vip-show en betalen leden een klein bedrag en het feestje begint wanneer de limiet bereikt is. Voor mij is dat zoals een spannend, virtueel, vrijgezellenfeestje.

VIP Show


LiveJasmin Geplande Show & Agenda

Als je bang bent dat je jouw favoriete meisje zal missen, kan je altijd een notificatie aanmaken op de agenda om exact te weten wanneer ze online zal komen.

Model Awards & Stemmen

Tot slot kan je stemmen voor je favoriete meisje zodat ze enkele van de LiveJasmin awards krijgt en geld wint, wat echt leuk is en de meisjes een extra reden geven om een goede langdurige band met hun kijkers te creëren.

3. Chat Eigenschappen

Sneak Peek

Soms vind ik een echt mooi meisje war ik geen ervaring mee heb en al in een privé-show is. Ik voel dan de druk om mee te doen, maar ik weet niet of het de moeite waard is, of ik haar show wel leuk zal vinden. Dit is waar de sneak peak handig is. Voor 1 krediet neem ik 10 seconden een kijkje, wat meer dan genoeg is om te beslissen of ze mijn fantasieën kan vervullen.

Voorproefje

Emoticons In Chat & Automatische Chatvertaling

Aangezien de meeste communicatie met het model op het chatscherm plaatsvindt, vooral in het begin, heeft LiveJasmin dit eigenschap enorm verbeterd, waardoor het gemakkelijk wordt om in het begin in elke taal te chatten en zelfs emoticons (emojis, smiley’s, hoe ze je ook noemt) te plaatsen, wat erg handig is als je met jongere modellen chat en vooral diegenen uit andere landen.

Automatische chatvertaling

Toon Meer Knop

Herinner je je het algoritme dat de getoonde meisjes op de lijstpagina personaliseert gebaseerd op jouw voorkeur? Het werkt hier ook, dus klik gewoon op de Toon Meer knop in het chatgebied en krijg meer meisjes die je wel leuk zal vinden als je het saai begint te vinden bij het meisje waar je nu mee chat.

Toon meer

Kenmerkende Iconen In de Camera Feed

Aan de linkerkant van de videobox, maar je je microfoon en camera aan kan zetten, heb je ook enkele bijkomende opties, zoals:

 • de bio van het meisje & haar wensenlijstje zien
 • koop kredits
 • haar aan je favorieten toevoegen
 • haar een cadeau sturen
 • op haar stemmen bij de awards
 • een snapshot nemen
 • haar foto’s & video’s zien
 • zet de camera aan
 • zet micro aan
 • haar vibratoy controleren, indien beschikbaar
 • het volumeniveau veranderen
 • de videobox grootte veranderen
Kenmerkende Iconen In de Camera Feed

wat allemaal gezien kan worden door het model aan haar kant, maar de meeste hiervan kan je enkel gebruiken als lid.

Fan Club

Enkele van mijn favoriete meisjes hebben een fanclub waar ze regelmatig exclusieve inhoud posten die door niemand anders bekeken kan worden, zoals fotosets en video’s – vooral expliciet. Het komt bij de tweewekelijkse abonnementskosten die variëren tussen de 4,99 en 9,99 kredieten afhankelijk van het model, maar ik kan het op elk moment annuleren. Natuurlijk weten de meisjes dat ik betaal voor hun fanclub en geven ze me speciale aandacht in hun chats. Een ander voordeel is dat ik de helft van de prijs betaal voor de privéberichten die ik hen stuur als ze offline zijn – 0,6 kredieten per 4000 karakters.

4. Leden Eigenschappen

Eens je een geregistreerd lid bent, kan je alle eigenschappen op de website gebruiken, zelfs als je nog geen geld uitgegeven hebt en gewoon de bonuskredieten gebruikt.

Favorieten

Als je van een paar meisjes houdt, kan je ze als favoriet aanduiden door op het hartjesicoon te drukken op de Live Cams pagina of op hun chatpagina. Later kan je ze allemaal terugvinden onder het Favorieten menu en onmiddellijk zien wie online is.

Privébericht naar Modellen & LiveJasmin Ondersteuning

Je kan de meisjes en de klantendienst ook direct sturen. Een bericht kost 1,2 kredieten en kan tot 4000 karakters bevatten. Wat cool is, is dat de online status hier ook getoond wordt, zodat je naar hun vrije chat kan gaan in plaats daarvan als ze online komen terwijl ik mijn bericht aan het opstellen ben. Natuurlijk is een bericht naar ondersteuning sturen gratis.

Mijn Account & Mijn Profiel

Je kan naar het Mijn Account menu gaan door op je gebruikersnaam te klikken. Hier toont het Mijn Inhoud submenu:

 • jouw favorieten
 • jouw privé-show geschiedenis
 • fanclubs waarop je geabonneerd bent
 • snapshots die je genomen hebt

Het is leuk om wat persoonlijke info over jezelf in de Instellingen / Mijn Profiel te geven, zoals je bijnaam, wat je leuk en niet leuk vindt, waar je opgewonden van wordt – dit helpt om sneller een band met de meisjes te krijgen aangezien je geen totale vreemde zal zijn voor nieuwe modellen.

Mijn Profiel

Lid worden betekent ook dat je de LiveJasmin klantendienst live chat kan gebruiken om vragen te stellen over de website of de facturatie.

>>> GA BINNEN LIVEJASMIN <<<

Gerelateerde Artikelen:
Livejasmin Kosten & Populaire Vragen